New York Ceiling Co. | FAQ | Veelgestelde vragen

image3

Waar zijn de panelen van gemaakt?

De panelen zijn gemaakt van vertind staalplaat. In dit 0,25 mm dikke staalplaat wordt door middel van authentieke mallen het uiteindelijke patroon gestanst.

Wat is de gemiddelde levertijd?

De levertijd bedraagt 2 – 4 weken na opdracht en aanbetaling.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal panelen en de eventuele verzendlocatie. De prijs van de panelen is af Bodegraven. Mail naar info@newyorkceiling.nl voor een prijsopgave.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

New York Ceiling Co. is verantwoordelijk voor de internationale distributie in Europa en het Midden-Oosten. U kunt dus ook vanuit het buitenland bij ons bestellen.

Passen de panelen in een Nederlands systeemplafond?

New York Ceiling Co. heeft samen met de fabrikant een speciale maatvoering voor de Nederlandse en Europese markt ontwikkeld. De panelen passen daardoor probleemloos in de plafondrasters die in Nederland en België worden gebruikt. De panelen worden in het plafondraster gelegd en gefixeerd met een meegeleverde kunststof clip. Zo wordt eenvoudig en snel een fraaie plafondbekleding gerealiseerd.

Waarom zijn de panelen 62,5 x 62,5 cm of 60 x 60 cm?

De panelen van 62,5 x 62,5 cm hebben een overlapping zodat ze over elkaar gelegd kunnen worden bij de montage. De panelen van 60 x 60 cm zijn zo gemaakt dat ze in het Europese systeemplafond raster passen. De panelen zijn zeer handzaam, waardoor ze gemakkelijk en veilig door één persoon verwerkt kunnen worden.

Ik heb last van een minder prettige akoestiek in de ruimte. Hebben jullie daar een oplossing voor?

Staal is een hard materiaal. Als het gecombineerd wordt met veel andere harde materialen kan dit zorgen voor een verslechterde akoestiek. New York Ceiling Co. heeft daarom een akoestische variant ontwikkeld. De panelen hebben een microperforatie die nagenoeg niet zichtbaar is. Wanneer ze geplaatst worden met een akoestisch foam erachter is de NRC-waarde 0,8.

Kan ik een monsterpaneel aanvragen?

Voorbeeld panelen zijn beschikbaar en op afspraak te bekijken in onze showroom. De kosten voor een monster paneel zijn afhankelijk van het aantal panelen u wilt ontvangen en de hoeveelheid die u nodig heeft. Mail of bel ons voor overleg over wat voor u de makkelijkste oplossing is.

Wat kosten de panelen en lijsten?

De kleur is bepalend voor de prijs. De prijs van ieder patroon en iedere uitvoering is gelijk. Klik hier voor een overzicht van de prijzen. Gaat het om een groot aantal panelen, bent u professioneel verwerker of is het voor bedrijfsmatig gebruik?
Neem dan contact op voor aangepaste prijzen.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt uw bestelling plaatsen via de pagina contact & prijzen. Wij verzorgen een offerte voor u op basis van de materialen die u nodig heeft, inclusief verzendkosten. Na akkoord op de offerte en ontvangst van de aanbetaling nemen we de opdracht in behandeling.
We export & ship our New York Ceiling Panels all over Europe. Mail to: info@newyorkceiling.nl.

Waar is New York Ceiling Co. gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Bodegraven aan de Noordzijde 66. Zie contact & prijzen voor een routebeschrijving. U bent hartelijk welkom in onze showroom. Graag vooraf een afspraak maken.

Kan ik de panelen schilderen?

Ja, u kunt de panelen schilderen in elke gewenste kleur, dat gebeurt voornamelijk bij de Raw panelen die vanuit de fabriek geen poedercoat afwerking hebben. Er is geen speciale schildertechniek vereist en er zijn veel creatieve mogelijkheden. Zie montage en afwerking.

Welke afwerking kan ik krijgen op mijn panelen?

We kunnen uw panelen afwerken in verschillende metallooks, bijvoorbeeld in koper of messing, chroom, goud of zilver. Daarnaast kunnen we uw panelen poedercoaten in vele andere kleuren, mat of zijdeglans. De Art serie bestaat uit hand finished panelen. Onze master finishers bewerken een paneel met een gepoedercoate basis handmatig en werken het af met een clear coat. Dit geeft een vintage uitstraling. Kijk voor de prijs per paneel in verschillende kleuren op onze prijslijst.

Moet ik onbehandelde (niet gepoedercoate) panelen (Raw) beschermen?

Als u van plan bent de panelen te installeren in een vochtige omgeving als een badkamer, adviseren wij u een laklaag toe te passen op de panelen.